Sitenize Ücretsiz Backlink Alabileceğiniz Sitelerin Listesi 2017

Sitenize Ücretsiz Backlink Alabileceğiniz Sitelerin Listesi 2017

2017 backlink

Merhabalar,  daha önce Kişisel Blogum Üzerine adlı paylaşımımda da belirttiğim gibi webmasterlara yönelik paylaşımlarda bulunacağımı belirtmiştim.

Bugün pek içimden kişisel veya genel olarak bir paylaşım yapmak gelmiyor nedense. Bu yüzden de siz değerli takipçilerime, seo ve webmaster dünyasının fertlerine ücretsiz olarak backlink sağlayabilecekleri bir liste sunmak istiyorum. Webmaster sitelerinden birisinde denk geldiğim ve incelediğimde bloglarımız ve forumlarımız gibi birçok farklı sistemde bulunan sitelerimiz için fayda sağlayacağına inandığım bir listeyi sizlerle paylaşıyorum.

2017 yılında seoya dair birçok farklılık göreceğimizi düşünüyorum. Bu yüzden sitelerimizi backlink yönünden zenginleştirmek mecburiyetindeyiz. Özgün içerik ile backlinklerimizi harmanladığımızda ortaya gerçekten çok güzel sonuçlar çıkacaktır. Sitelerinizde hit artışı sağlanmasına ve arama motorları tarafından sitenize değer verilmesine faydası olacağına inandığım bir teknik. Özellikle paravan bloglarınıza bu çalışmayı yaparak ana sitenize paravan bloglarınızdan vereceğiniz linkler ile daha fazla faydasını görebilirsiniz. Yani demek istediğim direk ana siteye uygulamadan paravan siteler ile de fayda sağlayabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere google’ın son algoritması ile google artık sitelerin backlinklerinin çeşitine ve kaynağına bakacak. Bu yüzden paravan siteleriniz üzerinden çalışmayı yapmanız daha az risk almanızı sağlayacaktır.

Umarım listenin faydasını görürsünüz. Listeyi kullanan arkadaşlarımız yorum bölümünden görüş ve önerilerini belirtirlerse ilerde yapacağım paylaşımlarda görüşlere uygun olabilecek bir çalışma içerisine girebilirim.

Yorum kısmından önerilerinizi bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkürler..

Ve listemiz ;

websitem.xyz
reklam.at
eklesene.com
internetsiteleri.net
sitekayit.com/
frmaktif.com/forum-site-tanitimlari
toplist35.xyz/
forumfight.com/
turkdirectory.edu.pl/
toplist25.com
siteniekle.com.tr/
toplistim.com
bizimtop.eu.pn
iyi100.net/
toplist.gen.tr/
blog.akvaryumbilgi.net/
hittoplist.com
iyitoplist.tk
siteekle.net
toplistsiteleri.co
dynastysuites.net
zirvehit.tr.gg
kraltoplist.com
baglantilar.net
toplist.canliradyocu.com
wynurl.com
caprazates.net
webdiyari.net
hitlistesi.com
dizin.habur.net/
urlekle.tk
toplistekle.net
dizitoplist.1not.net
toplisttr.com
askcennetim.com/siteniekle
hitsiteler.org
dizinekle.net/
gazetenioku.com/siteni_ekle/default.asp
siteekle.eu
metonweb.net/

 

Tekrar etmekte fayda var. Lütfen yorum alanından önerilerinizi ve görüşlerinizi belirtin..

Sitenize Ücretsiz Backlink Alabileceğiniz Sitelerin Listesi 2017” için 5 yorum

  1. Murat Bey bilgilendirici ve faydalı paylaşımınız için teşekkür ederiz. Yukarıda da belirttiğiniz gibi en önemlisi özgün içeriklerimizin olmasıdır. Özgün içeriklerle beraberin de belli aralıklarla yaptığımız backlink çalışmalarının faydası oldukça iyi olacaktır. Paylaştığınız liste içinde çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

    Liked by 1 kişi

  2. Merhabalar, sizleride 9 yıldır aktif olan toplist sitemize üye olmadan , hızlı bir şekilde sitenizi ekleyebilirsiniz.
    Google sıralamasında İlk sayfalar da olan sitemiz uzun süredir, bir çok webmaster arkadaşın ihtiyaçlarını bedava olarak karşılıyor!
    Makale backlink almak istiyorsanız lütfen sizde gelin!; D

    Beğen

Yorum bırakın